dilluns, 12 de gener del 2015

I Trobada de Nadal de Futbol 7 Mini

El passat dissabte 20 de Desembre de 2014 vam celebrar la I Trobada de Futbol-7 de Nadal en categoria Mini a Turó. La trobada ha estat un exemple d'esportivitat, diversió i passió per l'esport.
Van participar 8 d'equips: Aura-Turó, Torreforta, At. Campclar, Riudoms, Constantí, La Cusa, la Selva y Bonavista. En total, més de 100 alumnes de P5 van poder gaudir amb les seves families de una jornada d'esport i salut.
En aquesta trobada el que menys importava era el resultat i els 8 equips van jugar entre ells prioritzant el Fair Play. En aquesta categoria, no s'anoten ni els resultats ni classificacions,  doncs la intenció es introduir els esportistes en l'àmbit de la competició en valors i normes.
Tots els participants es van endur una medalla i van tenir l'opció de participar gratuïtament en el sorteig d'una magnífica panera de Nadal, obsequi de l'AMPA de Turó.

Des del departament d'Educació Física volem agrair la participació de les famílies i la col·laboració dels entrenadors, professors i antics alumnes que van ajudar en tasques organitzatives.

Ens veiem en la propera edició!



Departament d'Educació Física
Turó


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada