dimecres, 25 de març del 2015

Imperials Reus a Turó

Ahir, dimarts 24 de Març, ens van visitar els jugadors i l'entrenador de l'equip de futbol Americà Reus Imperials. Els alumnes de 4t i 5è de primària i 1r de Batxillerat van poder gaudir d'una sessió introductòria a aquest esport. Van rebre passes del quarterback de l'equip, van fer slaloms portant la pilota sota el braç i, fins i tot, van poder posar-se el casc i les proteccions de joc per experimentar com es fa un placatge contra un matalàs aguantat per un dels jugadors més forts de l'equip.

La pluja ens va acompanyar durant tot el matí però això no va minvar la il·lusió dels alumnes i jugadors per participar d'aquest esport tan atractiu i en creixement en el nostre país.

Els alumnes interessats poden posar-se en contacte amb el club i entrenar durant dues setmanes de forma totalment gratuïta amb els equips de la seva categoria.

Us deixem l'enllaç a la seva pàgina web: http://www.imperialsreus.com/

A més, us adjuntem un vídeo molt interessant sobre futbol americà:

- Cascos y yardas: https://www.youtube.com/watch?v=awKLH3SN8Ac&feature=youtu.be
- Un quarterback de nombre milagro:  http://www.marca.com/2011/12/17/mas_deportes/otros_deportes/1324138064.html
https://www.youtube.com/watch?v=QcmbPh6CDrY&feature=youtu.be


Moltes gràcies als membres del primer equip per compartir amb nosaltres el vostre esport i us desitgem molta sort a la lliga (de moment van primers classificats).

Departament d'EF


























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada