dissabte, 16 d’abril de 2016

Alumnes del col·legi Turó participen a la Final Nacional de Cros a la Ciutat Esportiva Blanes


Els alumnes de Turó Hugo Sardina, Marc Marimón, José Miguel Martínez, Xavier Camps, Jordi Marimón i Luis Felipe Martínez van participar el passat diumenge 10 d'abril al cros nacional de Catalunya. Aquesta competició s’inscriu dins els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, i van participar-hi tant nois i noies d’arreu del territori català

Desprès de fer un molt bon paper al llarg de la temporada i a la fase Territorial, els nostres atletes es van desplaçar fins a Blanes per competir en aquesta prestigiosa prova esportiva. Tota la comunitat educativa de Turó vol mostrar la més sincera felicitació pels meritoris resultats esportius aconseguits i pel  seu afany i esforç al llarg de la temporada 2015/16.
La competició estava organitzada pel Consell Esportiu del Consell Comarcal de la Selva, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el Consell Català de l’Esport de la Generalitat.  
La Ciutat Esportiva Blanes va bullir d’activitat al llarg de tot el diumenge al matí, no tan sols per la presència dels més de 1.300 escolars que havien de participar en les proves, sinó també per l’equip tècnic i familiars que els acompanyaven.Els primers en competir van ser els nois i noies de les categories cadet i juvenil en curses dividides en masculí i femení. Tot seguit van competir els infantils, els alevins nascuts l’any 2004 i els alevins del 2005; benjamins del 2006 i del 2007; i finalment els pre-benjamins nascuts el 2008 i el 2009. 


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada