dijous, 30 de març de 2017

Duel català a la Lliga Nacional de Futbol Americà

Aquest dissabte 1 d'abril, l'equip de futbol americà que representa a la ciutat de Reus i la nostra província del tarragonès a la màxima categoria esportiva d'aquesta competició (Lliga Nacional de Futbol Americà), s'enfronta al primer classificat.

El col•legi Turó té dos representats que actualment juguen en les categories inferiors dels Imperials de Reus un a sub-15 i cadet i l'altre a sub-13. Saben que l'esport en el nostre col•legi és un dels puntals que més es treballa i de fet, són conscients en el moment que els permet practicar un esport molt exigent física i mentalment.

Ells, com a cada partit, hi seran ajudant en aquest duel entre les dues millors plantilles (o rooster com li diuen al futbol americà) dels dos equips que ocupen la primera (Badalona Dracs) i la segona plaça (Reus Imperials) respectivament.

Els badalonins arriben a terres tarragonines amb un balanç de 7 victòries i cap derrota, mentre que els de Reus es presenten amb 6 victòries i una derrota, precisament una derrota a la segona jornada contra els Dracs a Badalona.

No només la premsa nacional i local s'ha fet ressò, també la internacional fent entrevistes i publicant articles sobre aquest interessantíssim partit.

Un "matchball" amb protagonistes com Hunter Lee dels Badalona Dracs que acumula 108 punts anotats (dels 302 del seu equip) i 16 touchdowns en recepcions. Un altre, Nate Stephens dels Imperials de Reus, amb 102 punts acumulats (dels 254 del seu equip) i 15 touchdowns en recepcions. No hem d'oblidar els quarterbacks de tots dos equips, els jugadors amb més responsabilitat sobre el terreny de joc i que poden fer desequilibrar la balança cap a un cantò o l'altre, Sergi González dels Badalona Dracs amb 36 passes de touchdown i l'americà d’Illinois -dels Imperials- Brady Huber amb 26 passes de touchdown.

“It'll be a tough game and we just have to believe in ourselves. The biggest challenge is ourselves. We kill ourselves too much and if we limit those mistakes we will be fine.” #8 Brady Huber, quarterback dels Reus Imperials a la revista digital Podyum.

Si vols gaudir d'un partit d'alt nivell, electritzant i d'una rivalitat sana a l'altura dels Barça-Madrid o Nàstic-Reus, vine el dissabte 1 d'abril a les instal•lacions del Camp de futbol del Reddis a Reus a les 19h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada