dijous, 4 de desembre de 2014

2n Creative Day: International Games

Ahir 3 de Desembre, com cada primer dimecres de mes, vam cel·lebrar el segon Creative Day a Turó. Durant tot el dia els nostres alumnes van jugar de forma més creativa en les 3 estones de pati. Aquesta vegada, a part de comptar amb el Playbook de cada classe, vam escollir els International Games (Jocs internacionals) com a tema de Joc.

En les darreres classes d'EF vam treballar jocs de diferents països i els vam penjar un recull d'aquests als passadissos de l'escola. Els alumnes van poder veure com es juguen els alumnes d'altres països sense disposar de grans possibilitats en material esportiu. 

Aprofitant que tenim 3 professors procedents del Regne Unit, vam oferir als nens 3 jocs habituals d'aquest indret. Els jocs van ser els següents:

- English game: Mr. Paul va presentar pels alumnes de 1r, 2n i 3r el joc anomentat British Bulldog . Un joc tradicional de perseguir i enxampar a la resta de companys.

- Netball: Mr. Joe va organitzar un partit de Netball pels alumnes de. Joc semblant al bàsquet però amb algunes particularitats en les regles.

- Cricket: Mr. Tim es va encarregar del Cricket. Un joc amb molta tradició anglesa que els alumnes de van poder gaudir.

- Catch the ball: Mr. Padilla i l'alumne Ricardo Ortea de 4t A van compartir amb els alumnes de 4t el joc Catch the ball. En Ricardo va adaptar les normes del futbol americà per poder ser jugat en un pati escolar. Una iniciativa molt creativa!

A continuació us mostrem algunes imatges del Creative Day.

Enhorabona a tothom i fins la propera edició! 

Be Creative! :)

Óscar Padilla
Departament d'EF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada